Satellite Systems Hoeven
Hoofdpagina » Catalogus » Smartcards/modules » Uw account | Winkelwagen | Kassa
Seca 3 smartcard voor de NL zenders 79,00 EUR

Print produkt gegevens
Seca 3 smartcard voor de NL zenders
Seca 3 smartcard voor de NL zenders

Meer dan 200 radio- en televisiezenders in DVD en HD kwaliteit via de Astra satelliet… of neemt u genoegen met uw huidige aanbod? Naast het overweldigende aanbod van een enorm aantal radio- en televisiekanalen biedt de schotel nog veel meer andere voordelen…

Om CANALDIGITAAL te kunnen ontvangen heeft u nodig:
• Een geinstalleerde digitale satelliet ontvanger met een smartcard van CANALDIGITAAL n een ondersteuning van Mediaguard/Media Highway (SECA) in uw ontvanger.

f

• Een geinstalleerde digitale Common Interface satellietontvanger in combinatie met een Common Interface module die het Mediaguard/Media Highway (SECA) systeem ondersteund met CANALDIGITAAL smartcard. Om problemen met de smartcard te voorkomen wordt geadviseerd om alleen SECA modules te gebruiken, zoals bijvoorbeeld de Aston SECA 1.07 module (met min. versie 2.23 firmware) • Een kleine schotel met LNB gericht op de ASTRA-satelliet, die u onopvallend kunt plaatsen. Bewoners van flats of appartementen kunnen n gemeenschappelijke schotel laten plaatsen; een GSO-netwerk zorgt ervoor dat het tv-signaal in iedere woning komt (GSO= Gereed voor Satelliet Ontvangst). Als bewoner kunt u dan, onafhankelijk van de buren, zelf bepalen welke programma’s u wilt bekijken.Hoe activeer ik een CANALDIGITAAL smartcard?

Uw smartcard kan alleen worden geactiveerd als uw digitale satellietontvanger correct is aangesloten en uw smartcard op de juiste wijze in de ontvanger of CI module is geplaatst (de gouden chip van de kaart naar boven in de meeste gevallen, controleer anders de handleiding van uw ontvanger).

Het activeren van de smartcard is mogelijk op 2 manieren :

1. Internet : GRATIS via internet Canal Digitaal website www.canalsatelliet.nl (dan naar services- heractivatie smartcard) , u dient dan wl het registratieformulier nog toe te zenden om ervoor te zorgen dat uw kaart geactiveerd blijft.
2. Telefonisch : (betaald telefoonnummer) van maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 21:00 uur. Wanneer u belt met de servicelijn van CanalDigitaal 0900-9323 houd dan uw smartcardnummer bij de hand. Dit nummer heeft u nodig om toegang te krijgen tot de servicelijn. 0.25 pm Werkt alleen in Nederland
Tip : de smartcard is een elektronische chip kaart die zorgt dat u via de satelliet de abonnee zenders kunt ontvangen. Laat de smartcard altijd in de decoder zitten.

Dit produkt is toegevoegd aan onze catalogus op woensdag, 22. februari 2006.