Satellite Systems Hoeven
Hoofdpagina » Catalogus » Diensten Uw account | Winkelwagen | Kassa

Wij hebben jarenlange ervaring met het installeren van satelliet-systemen. Door gebruik te maken van hoogwaardige meetapparatuur zijn wij in staat de schotel perfect af te stellen, zodat u onder elke weeromstandigheden van uw installatie kunt genieten. U kunt de schotel zelf plaatsen of de complete installatie door ons laten verzorgen, u zegt het maar! Hieronder staan de mogelijkheden;

optie 1 - Een onderzoek ter plaatse laten doen U weet weinig van satelliet-ontvangst, en daarom weet u niet of u űberhaupt wel ontvangst kunt krijgen? Dan kunt u de situatie door ons laten bekijken. Een specialist zal bij u thuis, of op het bedrijf, langskomen en u adviseren over de lokatie van de schotel en ontvangstapparatuur. Een dergelijk bezoek is alleen mogelijk in Hoeven en direkte omgeving. De kosten bedragen §25,00.

optie 2 - De schotel zelf installeren en afregelen Het installeren en afstellen van een satellietschotel is een nauwkeurige klus. U kunt natuurlijk met een zogenaamde ‘satfinder’ goed in de richting komen. Echter, het fijne afstelwerk kan alleen goed gebeuren met meet-apparatuur. De verkoopprijzen van de apparatuur in de showroom/webshop zijn meeneemprijzen, zonder installatie en/of afregelkosten. U kunt er voor kiezen de installatie te laten verzorgen of het zelf te proberen. Wanneer u kiest voor een doe-het-zelf installatie dan kunt u geld besparen. Probeert u het daarom eerst zelf, leg de kabel aan, monteer de schotel en sluit de ontvanger aan op uw televisie. Lukt het? …en heeft u ook bij regenachtig weer storingsvrij beeld, dan bent u klaar en heeft u ons niet nodig. Veel plezier met uw aankoop!

optie 3 - De schotel door ons laten afregelen Lukt het u niet om de een storingsvrij beeld te krijgen, dan heeft het over het algemeen geen zin ons te bellen met de vraag waarom het u niet lukt. Door de telefoon is het praktisch onmogelijk een diagnose van het probleem te stellen. De dokter moet de patient vaak even zien!


Terug