Satellite Systems Hoeven
Main page » Catalogue » Camping internet » Your account | Shopping Cart | Cash box
Camping internet WiFi versterker 139,00 EUR

Print product data sheet
Camping internet WiFi versterker
Camping internet WiFi versterker
Camping internet WiFi versterker
Camping internet WiFi versterker

Geen Wifi-bereik, geen Internet. Wij hebben de oplossing!

Internet is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Het gebruik van faciliteiten als Facebook, Twitter en Whatsapp neemt steeds meer toe, ook tijdens uw vakantie.

Campings proberen hier goed op in te spelen, echter de investering in bereikbaarheid over grotere afstanden (bijvoorbeeld achterin op de camping) is relatief groot, waardoor het vaak voorkomt dat men enkel goed bereik heeft dichter bij de receptie.

Ons WiFi-systeem lost dit voor u op. De sterke antenne ontvangt het WiFi-signaal over grotere afstand (tot wel 1 kilometer, soms meer, e.e.a. afhankelijk van omstandigheden), de router maakt uw eigen lokale (beveiligde) WiFi-netwerk (Hotspot) en verbindt dit met het gast-netwerk van de camping. U kunt dan met meerdere apparaten via uw eigen Hotspot gebruik maken van het gast-netwerk van de camping.

Een bijkomend voordeel van een goede verbinding is het feit dat u met onze WiFi-pakketten zonder belkosten kunt "bellen" vanuit het buitenland met bijvoorbeeld uw thuisfront. Hiervoor kunt u gebruikmaken van o.a. Whatsapp, Skype en Facetime.

Onze WiFi-pakketten leveren wij in 2 uitvoeringen:

Plaatsing met behulp van een zuignap
Vaste montage (te verlijmen en/of schroeven)
Vaak is het signaal op een camping voor standaard ontvangers in smart-telefoons, tablets en laptops te zwak om te ontvangen, of dermate zwak dat het een slechte verbinding met hele lage snelheden oplevert.
Dit WiFi-pakket, speciaal samengesteld voor caravans en campers, maakt de ontvangst van het WiFi signaal op campings veel beter.

Het pakket bestaat uit:
Een zeer gevoelige antenne (Alfa AOA-2409TF), die wel tot wel 1 kilometer kan ontvangen, soms meer, e.e.a. afhankelijk van omstandigheden
Een (waterdichte) USB-receiver (Alfa Network Tube-U(N), bevestigd onderaan de antenne, die het signaal van de camping omzet naar netwerk-ontvangst, inclusief usb-kabel met lengte 5 meter
Een vernieuwde router (Alfa R36A), waarmee men enerzijds een eigen netwerk (hotspot) maakt, anderzijds dit eigen netwerk verbind met het camping-netwerk.
12 volt kabel
Optioneel: een zuignap met buis/dop, waarmee de antenne bijvoorbeeld op het dak geplaatst kan worden

Een Nederlandse handleiding voor de configuratie van dit Wifi-systeem is bij het pakket inbegrepen.


This Product was added to our catalogue on Wednesday, 18. April 2018.