Satellite Systems Hoeven
Main page » Catalogue » Satelliet internet » Your account | Shopping Cart | Cash box
TOOWAY INTERNET VIA SATELLIET - BASIC SET 595,00 EUR

Print product data sheet
TOOWAY INTERNET VIA SATELLIET - BASIC SET
TOOWAY INTERNET VIA SATELLIET - BASIC SET

Tooway satelliet internet: nu met verlaagde tarieven & meer download snelheid!
Tooway™: breedbandinternet voor iedereen via de Eutelsat satelliet. Dť oplossing voor internet voor locaties waar geen glasvezel of ADSL verbinding voor handen is!

Deze internet-oplossing via de sateliet van Tooway is geschikt voor zowel bedrijven als consumenten; bewoners en bedrijven in buitengebieden, mobiele datagebruikers zoals SNG wagens, brandweer of politie, kunnen beschikken over een snelle internetverbinding via de satelliet. Met downloadsnelheden tot 30Mb, biedt Tooway™ snel internet via de satelliet.

Hierdoor zijn gebruikers in perifere regio's niet langer afhankelijk van een langzame inbelverbinding, kostbaar draadloos internet of de 3G /4G telefonie techniek (welke op veel plaatsen niet aanwezig is of slecht functioneert). Tooway is bijvoorbeeld ook geschikt voor evenementen, festivals of andere publieke bijeenkomsten, waar 10.000 mobiele smartphones tegelijk verbinding willen maken met het internet.

Tooway™ is ontworpen voor die Nederlandse of Belgische huishoudens die verstoken zijn van een snelle breedband internetverbinding. Daarnaast is het ook geschikt voor consumenten die een alternatief zoeken voor traditionele manieren van internettoegang of die bijvoorbeeld een 2e huis hebben elders in Europa.

De Tooway™-oplossing bestaat uit een satellietschotel die via een modem aangesloten wordt op de computer. Het is de eerste twee-weg breedbandinternetdienst via de satelliet die tegen gelijkwaardige kosten dezelfde snelheden kan bieden als ADSL en SDSL.

Tooway™ biedt breedbandinternet zonder afhankelijk te zijn van bestaande infrastructuur. De Tooway™-diensten zijn onderverdeeld in verschillende pakketten, waarbij alleen een Fair Access Policy van 4 weken wordt gehanteerd. Dus U kunt Uw volume gebruiken op de manier zoals U dat wenst. Indien het volume is verbruikt, blijft er een lage(re) snelheid over. U kunt dan wachten tot de nieuwe maand actief wordt of zogenaamde volume boosters bijkopen, waardoor Uw snelheid meteen weer terug is.

Daarnaast kan Tooway™ configureerd worden voor 'triple-play' toepassingen, waardoor huishoudens zonder extra benodigde apparatuur ook eenvoudig digitale televisie en telefonie kunnen aansluiten.

De Tooway Ka satelliet is gepositioneerd op 9į Oost en bedekt het continent met 80 zogenaamde 'spot beams'; dit zijn geconcentreerde signalen die per stuk een gebied van een paar honderd kilometer bestrijken. Waar traditionele satellietsignalen het hele continent -of een groot deel daarvan- tegelijkertijd bedienen, kunnen door gebruik van spot beams frequenties efficient herbruikt worden in verschillende regio's zonder storing. Hierdoor wordt de capaciteit vergroot. Elke straal heeft een capaciteit van 900 Mbps, die wordt verdeeld over de gebruikers.

De standaard basisset is gebaseerd op een Ī75 cm schotel; optioneel kan de set ook gebaseerd worden op een schotel met een diameter van 120 cm. Voor een nog betere signaalontvangst, bij bijvoorbeeld minder weer!

Het ontvangstgebied voor de Tooway KA-SAT is op onderstaande overzichtskaart te zien:

Bereik Tooway KA-satelliet - internet via de satelliet

Inhoud basisset Tooway:

• Tooway KA schotel Ī70 cm met mastbevestiging (max 70mm)
• Mid-pole: geschikt voor montage op / aan buizen van 40 - 60 mm
• Top-pole: geschikt voor montage op buis van 60 mm
• Tooway KA modem
• Tooway KA BUC/LNB voor zenden en ontvangen
• 2 jaar garantie
Optioneel -tegen meerprijs- is de basisset te baseren op:

Tooway KA schotel 120 cm (optioneel)
Professioneel Tooway KA modem, met ingebouwde koeler (optioneel)

De voordelen van Tooway internet via de satelliet op een rijtje:

• Het is beschikbaar in bijna heel Europa
• Het is nagenoeg overal te gebruiken
• Mobiel snel inzetbaar (dus ook geschikt voor bv. campers)
• Meestal snelle download (mede afhankelijk van weersomstandigheden)
• Ongekend hoge upload snelheden
• Betaalbare hardware
• Te combineren met satelliet TV
• Te combineren met VoiP telefonie
• Binnen 1 dag te realiseren
• Er zijn meerdere abonnementsvormen beschikbaar; dus voor elk wat wils.

Internet via de satelliet kent ook enkele beperkingen, waaronder:

• Bij hevige regenval kan de snelheid verminderen of tijdelijk wegvallen.
• Ter bescherming van de gebruiker staan bij consumenten alleen de noodzakelijke poorten open voor internet en cloud diensten, apps en telefonie. Bij de B2B oplossing is dit niet het geval en staan alle poorten open.
• Reactie vertraging van ongeveer 1 seconde plus spoofing waardoor de browse ervaring langzamer lijkt (in vergelijking tot internet via glasvezel of ADSL); real-time games spelen zijn daardoor niet mogelijk.
• Door een buitenlands IP adres zijn sommige websites of services, zoals Netflix, niet beschikbaar.li>
• Sommige e-mail providers versturen geen mail (bv. KPN).
• Herlocatie benodigd voor gebruik in andere landen.

De B2B oplossing voor Tooway internet via de satelliet kent een aantal belangrijke verschillen ten opzichte van de consumenten oplossing, zoals:

• Een vast IP adres.
• Alle poorten staan open, alle protocollen voor o.a. veiligheidscamera’s en -recorders met pushing video werken.
• Geen snelheidsbeperking voordat het totale volume is verbruikt.
• Geschikt voor VPN - IP sec in combinatie met een Pro modem.
• PC of router direct bereikbaar vanaf internet.

Abonnement (consument)

De Tooway KA-SAT internet dienst voor consumenten is gecategoriseerd in 2 verschillende categorieŽn met elk 5 verschillende abonnementsvormen.

Hierbij is een Fair Access Policy van toepassing; dit om ervoor te zorgen dat extreem internet gebruik door enkele gebruikers geen negatieve invloed heeft op andere gebruikers met een normaal internet. Door deze Policy wordt de totale beschikbare data van de satelliet evenredig verdeeld wordt over de eindgebruikers van Tooway. Limieten gelden voor bij elkaar opgetelde download en upload verkeer in een periode van 4 weken. Na 4 weken wordt het verbruik gereset. Limieten worden tevens toegekend aan zogenaamde 'Multiple Sliding Time Windows (STW)' van 1 uur, 4 uur, 1 dag, 1 week en 4 weken, waarbij u onderstaand kunt zien hoeveel data u mag verbruiken binnen deze tijdframes. Gebruikt u binnen een bepaald tijdframe meer data dan is toegestaan, komt u terecht in de Fair Access Policy en zal uw snelheid tijdelijk afnemen tot het moment dat u zich in het volgende tijdframe bevindt.

Tooway Open - alleen beschikbaar voor inwoners van Nederland, Belgie, Luxemburg, Spanje, inclusief de grensstreken van Duitsland - Frankrijk en Portugal.

's-Nachts gratis Snelheid Data volume Prijs per maand Maximale upload Snelheid na data verbruik Downgrade mogelijk
Open 5 5/2 Mbps 10 Gb EU 24,95 2 Gb 1/1 Mbps
Open 10 10/6 Mbps 20 Gb EU 37,50 4 Gb 1/1 Mbps
Open 15 15/6 Mbps 30 Gb EU 54,95 6 Gb 2/1 Mbps Open 10
Open 20 20/6 Mbps 40 Gb EU 74,95 6 Gb 2/1 Mbps Open 10 - 15
Open MAX 30/6 Mbps* 80 Gb EU 104,95 16 Gb 3/1 Mbps Open 15 - 20

* = alleen in combinatie met een Professioneel modem, met een standaard modem ligt de snelheid tussen 22 - 28 Mbps

's-Nachts gratis - Tussen 01.00 en 06.00 uur lokale tijd wordt er geen data berekend of gefactureerd. De ideale tijd dus voor back-up, het downloaden van films, uitvoeren van software update's en Apple iCloud synchronisatie.

Maximale upload - Elk abonnement heeft een limiet qua maximale data upload. Nadat dit volume is bereikt wordt de upload snelheid beperkt tot 1 Mbps.

Verminderde snelheid - Nadat het data volume is bereikt, wordt de snelheid beperkt tot de vermelde snelheid. Als aanvullende opmerking geldt: 3 Mbps is vergelijkbaar qua snelheid met een goed werkende ADSL verbinding.

- Activatiekosten: EU 60,50

- Herlocatiekosten: EU 30,25

- Verlagingsboete: EU 60,50

- Voortijdige beŽindigingsboete: EU 121,-

- Prijswijzigingen voorbehouden

Tooway

Snelheid Data volume Prijs per maand Max upload Snelheid na data verbruik
Tooway 2 2/2 Mbps 2 Gb EU 22,50 64/64 Kbps
Tooway 10 22/6 Mbps 10 Gb EU 32,50 2 Gb 64/64 Kbps
Tooway 25* 22/6 Mbps 25 Gb EU 54,95 5 Gb 64/64 Kbps
Tooway 40* 22/6 Mbps 40 Gb EU 74,50 10 Gb 64/64 Kbps
Tooway Extra* 22/6 Mbps 100 Gb EU 99,90 40 Gb

* = 's-Nachts, tussen 01.00 en 06.00 uur lokale tijd, wordt er geen data berekend of gefactureerd. De ideale tijd dus voor het maken van back-ups, het downloaden van films, het doen van software updates en/of Apple Cloud synchronisatie.

Elk abonnement heeft een limiet in maximale data upload hoeveelheid. Nadat dit volume bereikt is wordt de upload snelheid beperkt tot 1 Mbps (niet Tooway Extra).

Nadat het data volume is bereikt van het afgesloten abonnement wordt de snelheid verminderd zoals hieronder vermeld bij de diverse abonnementsvormen. 3 Mbps is vergelijkbaar qua snelheid met een goed werkende ADSL verbinding.

- Activatiekosten: EU 60,50

- Herlocatiekosten: EU 30,25

- Verlagingsboete: EU 60,50

- Voortijdige beŽindigingsboete: EU 121,-

- Prijswijzigingen voorbehouden

Aanmeldformulier Tooway abonnement downloaden

Abonnement (zakelijk)

De Tooway KA-SAT internet dienst voor bedrijven is gecategoriseerd in 6 verschillende abonnementsvormen. In onderstaande tabel vindt u de vanaf prijzen.

Zakelijk 2 Zakelijk 25
Neem aub contact met ons op voor alle tarieven Tooway Satelliet Internet (zakelijk)

Maximum download binnen volume pack 2 Mbps 30 Mbps
Maximum upload binnen volume pack 2 Mbps 6 Mpbs

Volume pack 2 GB 25 GB

Skylogic static public IP voor CPE’s 1 1

Prijs (minimaal 12 maanden) EU 49,- p/m EU 69,50 p/m
Prijs (minimaal 3 maanden) EU 99,- p/m EU 149,- p/m

VOIP of 2de IP EU 5,- EU 5,-

Activatie (12 maanden) - eenmalig EU 50,- EU 50,-
Activiatie (3 maanden) - eenmalig EU 8

This Product was added to our catalogue on Monday, 20. November 2017.