Satellite Systems Hoeven
Main page » Catalogue » Smartcards/modules » Your account | Shopping Cart | Cash box
Joyne CI module 99,00 EUR

Print product data sheet
Joyne CI module
Joyne CI module
Joyne CI module

oyne CAM module met ingebouwde virtuele smartcard. Nederlandse aanbieder van TV zenders via de satelliet via 9 graden Oost. Naast deze module is een optioneel abonnement vereist. Abonnementen betaald u rechtstreeks aan JOYNE.

Joyne CI+ module Conax

Hardware voor een vereist optioneel abonnement op Joyne, Nederlandse aanbieder van TV zenders via de satelliet. Joyne is reeds met uitzendingen gestart en zendt vanaf augustus 2017 gecodeerd uit. De uitzendingen worden alleen versleuteld uitgezonden en zijn via een optioneel abonnement beschikbaar. De module is geschikt voor zowel CI alsook CI+ ontvangers, flexibel in te zetten door flexibele abonnementsvormen én flexibele periode!

dual decoding (twee kanalen tegelijk decoderen mogelijk)
zeer lichte en duurzame constructie

Er bestaan 2 pakketten:
Joyne Travel Lite pakket
Joyne Basis pakket

Uitermate flexibel, per maand, kwartaal, halfjaar of jaar (met verlenging) mogelijk.
Tevens voor een kleine meerprijs meerdere aansluitingen mogelijk!

LITE ABONNEMENT: (éénmalig activatiekosten ¤ 30,00)
Aantal maanden: Tarief per maand:
1 ¤ 30,00
3 ¤ 20,00
6 ¤ 15,00
12 ¤ 13,00
*) bij LITE abonnement géén mogelijkheid op extra abonnementen

BASIS ABONNEMENT: (éénmalig activatiekosten ¤30,00)
Aantal maanden: Tarief per maand:
1 ¤ 40,00
3 ¤ 30,00
6 ¤ 25,00
12 ¤ 22,00
*) bij BASIS abonnementen 3 extra abonnementen naast hoofdaansluiting mogelijk!
EXTRA ABONNEMENT: (éénmalig activatiekosten ¤ 10,00)
Extra abonnement: Tarief per maand:
per extra kijkplek ¤ 5,00


Ontvangstvereisten:
- Ontvangst signaal via optionele schotel van Eutelsat op 9 graden Oost
- Satellietontvanger met vrij CI slot of TV met ingebouwde satellietontvanger en vrij CI slot
- Joyne CI module
- Abonnement (maand, kwartaal, halfjaar, jaar)
Kanalen in het abonnement:
Joyne Travel Lite is het instap abonnement met Nederlandse basis zenders (waaronder NPO1/2/3, RTL 4/5/7/8/Z, SBS 6, Net 5, Veronica/DisneyXD, SBS9, Discovery Channel en Eurosport 1 en alle regionale zenders via enkele carousselkanalen)
Joyne Basispakket bevat bovendien óók zenders als Eurosport 2, VRT Een, VRT Canvas en VRT Ketnet alsmede National Geographic Channel, Fox, Xite, 24Kitchen alsmede Fox Sports 1/3/5 Eredivisie. Ook zullen de zenders Nashville TV, Schlager TV en Oranje TV worden aangeboden en erotische zenders zoals Dusk! en Secret Circle.

Uitzendingen zijn via abonnementsvorm in Conax codering via de Eutelsat satelliet op 9 graden Oost te ontvangen. Óók het abonnement kunt u bij ons, als officieel Joyne Partner, afsluiten!
De positie van de Eutelsat 9B satelliet, op 9 graden Oost, biedt voor de tv-kijker vele voordelen. De nieuwste satelliet binnen de omvangrijke vloot van Eutelsat satellieten is in januari 2016 gelanceerd.
JOYNE verzekerd voor de toekomst van deze positie!
De Eutelsat 9B satelliet is krachtiger waardoor de kwaliteit van zenden op een hoog niveau ligt. Dit heeft ondermeer voor de TV kijker als voordeel dat er in het geval van extreme weersomstandigheden minder storingen voor zullen komen!
Voor TV kijkers die reizen met bijvoorbeeld caravan of camper is het enorme bereik van deze satelliet een groot pluspunt. De "footprint" (reikwijdte waarbinnen de satelliet kan worden ontvangen) loopt maar liefst van het uiterste noorden van Scandinavië tot in Noord Afrika in het zuiden!
Dit betekent bijvoorbeeld dat JOYNE in Portugal is te ontvangen met een 65cm schotel. Wilt u JOYNE in Nederland ontvangen dan is een schotel van slechts 45cm al voldoende!

This Product was added to our catalogue on Monday, 11. September 2017.