Satellite Systems Hoeven
Hoofdpagina » Catalogus » Upgrade automatische systemen » Uw account | Winkelwagen | Kassa
Oyster Vision 2 Upgrade naar HD !!! 499,00 EUR

Print produkt gegevens
Oyster Vision 2 Upgrade naar HD !!!
Oyster Vision 2 Upgrade naar HD !!!
Oyster Vision 2 Upgrade naar HD !!!

De hier boven beschreven oplossing op de Oyster Vision 2 modellen blijft alleen werken als er nog zogenaamde SD (= standaard digitale) kanalen zich op ASTRA 3 satelliet bevinden. Wij weten echter niet hoe lang dit nog gaat duren alvorens ook deze SD kanalen verdwijnen.

Wilt U zeker zijn voor in de toekomst dan raden we U te kiezen voor een Oyster ontvanger met ingebouwde HD receiver. Deze Oyster besturingscomputer en HDTVontvanger zoekt op de HDTV kanalen en is hierdoor op de toekomst voorbereid.

Dit houd in dat het 4 knoppig bedieningspaneel (zie afbeeldingen), de besturingscomputer met display en de huidige satellietontvanger komen te vervallen, hiervoor in de plaats komt dan de Oyster HDTV ontvanger Europe, de buitenunit kan blijven zitten. In de meeste gevallen komt de HDTV ontvanger op de plek waar nu het bedieningspaneel gemonteerd zit, echter loopt er dan vaak een coaxkabel van dit paneel naar de satellietontvanger of televisie, nu moet er een HDMI kabel worden aangelegd van de nieuwe HDTV ontvanger naar de televisie, dit kan in sommige gevallen een vrij moeizaam en tijdrovend “klusje” zijn. Vandaar dat de montagekosten niet op voorhand opgegeven kunnen worden.
De smartkaart gaat nu in de nieuwe ontvanger, wel moet er eerst een CI module geplaatst worden (+§ 79,-).
De schotel zal automatisch naar de door u geselecteerde satellieten draaien en hoeft u dit niet meer zoals bij sommige types de Vision 2 stuurkast handmatig te selecteren, dit alles gebeurt nu met 1 druk op de aan knop van afstandsbediening.
De tuner die in deze HDTV ontvanger zit is een MPEG4(HD) tuner dus geschikt voor de toekomst indien alle SD kanalen/transponders komen te vervallen.

De ombouwkit bevat de onderstaande onderdelen: (excl montage)
Oyster HDTV Europe ontvanger, voorzien van de laatste software en zenderlijst van Canal Digitaal.
12 Volt aansluitkabel.
Extern infrarood oog voor bediening van de ontvanger.
Nieuwe afstandsbediening.
INCL.CI module/insteekkaart voor de smartcard
Is uw installatie van vůůr 2012 dan bedragen de kosten § 659,- + CI module § 79,- = § 728,-
Is uw installatie van 2012 of later dan bedragen de kosten § 499,- + CI module § 79,- = § 578,-
(prijs is met inruil van de huidige oude Vision 2 oyster ontvanger/besturingskast)
De productiedatum vindt U op een sticker op de Vision2 besturingskast!!! LETOP !!! de prijs is vanaf §499,- als U nog in het bezit bent van een geldige CI module en smartkaart!!!

Dit produkt is toegevoegd aan onze catalogus op zondag, 09. april 2017.