Satellite Systems Hoeven
Main page » Catalogue » Upgrade automatische systemen » Your account | Shopping Cart | Cash box
449,00 EUR

Print product data sheet

Omruil Digital CI naar HD voor Oyster of Caro

Dit is de top variant van Oyster verkocht van 2000 tot rond 2012.
Op basis van inruil van de huidige SD ontvanger word de prijs bepaald voor de nieuwe HDTV ontvanger,

Voor de Oyster Digital CI en Digital CI S7 (foto1)bedragen de kosten voor de omruil 599; Voor de Oyster S8 uitvoering komt de omruilporijs op 449; deze is te herkennen aan drie tulp aansluitingen (DVD IN) die boven de scart aansluiting zit!(zie foto2) De omruilprijzen zijn op basis van opsturen of ophalen bij inleveren van de oude SD kast, dus exclusief montagekosten!

Indien u zelf deze ontvanger kunt verwisselen (wat echt niet zo heel spannend is) kunt u de HD ontvanger reserveren via info@satonline.tv u krijgt dan automatisch een bevestiging van ons. Natuurlijk bieden wij ook de mogelijkheid om deze HD ontvanger door ons te laten installeren, neemt u daarvoor telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak.
De montagekosten voor het inbouwen zijn niet vooraf te bepalen, in de meeste gevallen wanneer de ontvanger naast de televisie gemonteerd zit en er geen HDMI kabel hoeft of kan worden aangesloten is het ongeveer 30 tot 60 minuten werk.
Geef bij het maken van een afspraak even door hoe de situatie bij u is ivm het plannen van tijd.

Omruil prijzen/kosten:
Indien u in het bezit bent van een S8 receiver van Oyster of Caro betaalt u voor het ruilsysteem 449,- inclusief 21% BTW
Indien u in het bezit bent van een S6-S7 of FTA van Oyster of Caro betaalt u voor het ruilsysteem 599,- inclusief 21% BTW

Ook bestaat de mogelijkheid dat u een Cosmo antenne heeft, hier bestaat helaas geen ombouw naar HD voor, u kunt ons bellen voor meer info!

This Product was added to our catalogue on Wednesday, 29. March 2017.