Satellite Systems Hoeven
Hoofdpagina » Catalogus » Upgrade automatische systemen » Uw account | Winkelwagen | Kassa
ALDEN upgrade 449,00 EUR

Print produkt gegevens
ALDEN upgrade
ALDEN upgrade
ALDEN upgrade
ALDEN upgrade

Heeft U een automatisch zoekend Alden systeem op uw camper/caravan en heeft u problemen met ontvangst van de ASTRA satellieten?? Het is dan hoogstwaarschijnlijk nodig uw sturingsunit te vervangen. Door wijzigingen van de Nederlandse zenders naar HD en veranderingen van de positie van de uitzend satelliet naar ASTRA3 is ontvangst met sturingsunits (zie plaatje 1 en 2) die gemaakt zijn tot ~2014 niet meer mogelijk.

Wanneer wij de installatie voorzien van een nieuwe sturingsunit is hij weer helemaal up-to-date
Heeft u dus een Alden V4 / V5 stuurunit/ontvanger, S.S.C. 2 en 3 stuurunit of een Satmatic stuurunit en/of ontvanger dan zult u deze moeten vervangen om HD te kunnen ontvangen. Wij kunnen deze voor u vervangen voor een nieuwe HD stuurunit. Deze stuurunit kost Ä 649,- maar met inruil van uw oude stuurunit of receiver slechts Ä 449,- Wij geven u Ä 200,- inruil op uw oude systeem.

De montage tijd van de monteur is als u het door ons laat uitvoeren ongeveer tussen de 30 en 60 euro. De unit wordt dan ingebouwd, aangesloten en voorzien van de nieuwste software en zenderlijst. Mocht u het liever zelf willen doen dan kunt u de complete ombouwset bij ons bestellen en de oude opsturen naar ons.

Op de nieuwe stuurunit kunt u alle HD ontvangers aansluiten, dus ook televisies met ingebouwde HD ontvangers.

Dit produkt is toegevoegd aan onze catalogus op woensdag, 29. maart 2017.