Satellite Systems Hoeven
Main page » Catalogue » Upgrade automatische systemen » Your account | Shopping Cart | Cash box
ALDEN upgrade 649,00 EUR

Print product data sheet
ALDEN upgrade
ALDEN upgrade
ALDEN upgrade
ALDEN upgrade

Heeft U een automatisch zoekend Alden systeem op uw camper/caravan en heeft u problemen met ontvangst van de ASTRA satellieten?? Het is dan hoogstwaarschijnlijk nodig uw sturingsunit te vervangen. Door wijzigingen van de Nederlandse zenders naar HD en veranderingen van de positie van de uitzend satelliet naar ASTRA3 is ontvangst met sturingsunits (zie plaatje 1 en 2) die gemaakt zijn tot ~2014 niet meer mogelijk.

Wanneer wij de installatie voorzien van een nieuwe sturingsunit is hij weer helemaal up-to-date
Heeft u dus een Alden V4 / V5 stuurunit/ontvanger, S.S.C. 2 en 3 stuurunit of een Fransat Satmatic stuurunit en/of ontvanger dan zult u deze in zijn geheel moeten vervangen om deze installatie geschikt te maken voor ontvangst van de NL en BE kanalen van Canal Digitaal via de Astra 23.5 .

Wij kunnen ook de ombouw voor u uitvoeren. De kosten hiervoor liggen tussen de 30-90 euro afhankelijk van de tijd die we hiervoor nodig hebben gehad. De unit wordt dan ingebouwd, aangesloten en voorzien van de nieuwste software en zoekfrequenties.

Let op: U heeft nog wel een satellietontvanger of televisie met ingebouwde satellietontvanger nodig voor Ontvangst van de kanalen van Canal Digitaal.

This Product was added to our catalogue on Wednesday, 29. March 2017.